Χρόνος παράδοσης

Υπηρεσία εσωτερικού ΠΟΡΤΑ-ΠΟΡΤΑ

Η βασική υπηρεσία ταχυμεταφοράς εντός της χώρας για ιδιώτες και επιχειρήσεις, η οποία για περισσότερα από 30 χρόνια μεταφέρει την αλληλογραφία και τα αντικείμενά σας, σε κάθε γωνιά της Ελλάδας. Με ένα απλό τηλεφώνημα στο 11120, ένας διανομέας μας είναι στην πόρτα σας να παραλάβει έγγραφα ή δέματα βάρους μέχρι και 35 κιλών και να τα παραδώσει στην πόρτα του παραλήπτη.

800+ σημεία εξυπηρέτησης σε όλη την ελληνική επικράτεια, και σε δυσπρόσιτες περιοχές χωρίς επιπλέον χρέωση

online σύστημα ιχνηλάτησης και εντοπισμού (trach & trace) των αντικειμένων σας

προσωπική τηλεφωνική εξυπηρέτηση (για πελάτες με σύμβαση)

ολοκληρωμένη γκάμα πρόσθετων υπηρεσιών, ικανές να καλύψουν κάθε σας ανάγκη

Τι περιλαμβάνει η βασική υπηρεσία ΠΟΡΤΑ-ΠΟΡΤΑ

Παράδοση την επόμενη εργάσιμη ημέρα (αποστολές εντός Πόλης – Intracity) ή σε 1-2 εργάσιμες ημέρες (αποστολές Πόλη-Πόλη – Domestic)

Πόρτα-Πόρτα: παραλαβή και επίδοση αποστολής από τη διεύθυνση του αποστολέα στη διεύθυνση του παραλήπτη

Θυρίδα-Πόρτα: παραλαβή της αποστολής από σημείο εξυπηρέτησης του δικτύου ΕΛΤΑ Courier (κατάστημα ή πρακτορείο, κατάστημα ΕΛΤΑ) και παράδοση στην πόρτα του παραλήπτη

Πόρτα-Θυρίδα: παραλαβή της αποστολής από τη διεύθυνση του αποστολέα, παράδοση και παραλαβή από τον παραλήπτη σε σημείο εξυπηρέτησης του δικτύου ΕΛΤΑ Courier (κατάστημα ή πρακτορείο, κατάστημα ΕΛΤΑ)

Θυρίδα-Θυρίδα: παράδοση και παραλαβή σε και από σημείο του δικτύου ΕΛΤΑ Courier (κατάστημα ή πρακτορείο, κατάστημα ΕΛΤΑ)

Πρόσθετες υπηρεσίες (με επιπλέον χρέωση)

Αυθημερόν: παραλαβή και επίδοση αντικειμένων την ίδια εργάσιμη ημέρα εντός της ίδιας πόλης, δυνατότητα παροχής της υπηρεσίας και σε άλλες περιοχές κατόπιν συνεννόησης.

Αντικαταβολή: αποστολή εμπορευμάτων με είσπραξη μετρητών ή παραλαβή επιταγών από τον παραλήπτη και σύντομο χρόνο επίδοσης στον δικαιούχο κατόπιν συμφωνίας (μέσω μετρητών ή IBAN λογαριασμό). Άμεση ενημέρωση για την κατάθεση με ηλεκτρονικό μήνυμα (Email).

Επίδοση σε προκαθορισμένη ώρα (σε επιλεγμένους προορισμούς): επίδοση αλληλογραφίας και αντικειμένων εντός προκαθορισμένου χρονικού διαστήματος εντός της ημέρας.

Αναμονή διανομέα: με αναλογική χρέωση μετά τα πρώτα 10 λεπτά.

Επίδοση και παραλαβή Σαββάτου, Κυριακής και αργιών: σε επιλεγμένα σημεία εξυπηρέτησης του δικτύου ΕΛΤΑ Courier.

Εντολή αγοράς: πραγματοποίηση αγοράς υπηρεσίας ή προϊόντος για λογαριασμό σας και παράδοση στο σημείο που επιθυμείτε (εφόσον έχει προηγηθεί η πληρωμή από εσάς).

Επιστροφή αποστολής με αριθμό πρωτοκόλλου και δικαιολογητικών: επίδοση αποστολής, παραλαβή αριθμού πρωτοκόλλου ή λήψη και παραλαβή εγγράφων και δικαιολογητικών μέσω ειδικής διαχείρισης.

Δηλωμένη Αξία: η ευθύνη της εταιρείας για απώλειες ή ζημιές έχει συγκεκριμένο όριο ανάλογα με τον τύπο της αποστολής. Για αποστολές αντικειμένων μεγάλης αξίας που ξεπερνούν το όριο αυτό, προσφέρεται η δυνατότητα ασφάλισης μέσω της υπηρεσίας Δηλωμένη Αξία προκειμένου να δηλώσετε μεγαλύτερη αξία για την αποστολή σας και μέχρι τα ανώτατα επιτρεπόμενα όρια.

Ομαδική αποστολή: παραλαβή από έναν αποστολέα, παράδοση σε πολλούς παραλήπτες με ή χωρίς υπογραφή παραλήπτη